dissabte, 14 de gener del 2012

Batibull

Hi han coses que voldria comentar, unes amb molta calma i d'altres amb molta atenció, unes sóc crítiques amb el que veig al meu voltant o m'hi he trobat immersa i d'altres son d'admiració cap a algunes persones que segueixo. Però avui ha estat un dia llarg de feina, d'ordre i de proves.


No tot ha sortit bé, com toca, però han sortit tresorets i n'estic contenta. El que sí m'adono és que la feina no sempre és visible en la mesura del temps que hi has invertit. Segurament aniré adquirint agilitat i en treure més profit.

4 comentaris:

  1. Bueno, eso no se ve nunca, digo el tiempo de dedicación.
    Pero yo si lo apreciaré jeje tanto tu trabajo como tu amistad!
    Besitoss

    ResponElimina
  2. :) Hola guapa, me referia más a un pensamiento interno, de exigencia y de poco resultado o menor del que querrias, de todos modos, hice bastantes cosas, pero no me quedaron demasiado bien algunas, así que mejor de uno en uno y sin correr. Un abrazo!

    ResponElimina
  3. Un a vegades voldrìa treballar a la mateixa velocitat que va la nostra ment, i quant veus que no surt com pensaves o que no has fet totes les que volies, el cos et queda amb una sensació de nostalgia, de pena i penses... millor llençar la tovallola. Fins que penses o et diuent: eihhh surt d'aquest pensament, tot necessita el seu temps, i tot el que un fà, si es fà amb carinyo, paciència i dedicació, al final té la seva recompensa. No sé si vas fer moltes, però les que t'han quedat bé, per poques que siguin, t'han quedat precioses!!!! i això ja compensa el temps invertit.

    ResponElimina
  4. El cert es que no ens adonem que hem de funcionar totalment al contrari de com funciona la societat d'avui en día. Ni presses, ni coses per acabar-ho abans, ni cap, cap subterfugi que valgui, per qué si no treballes amb el cor i de manera sincera amb tu mateixa, no surtirà res de cor, i per tant es nota a la feina que fem. I aquestes coses les aprenem amb la pràctica i equivocant-nos ;) gràcies per recolçar, jo estic molt contenta de com han sortit ni que siguin 3. Petons.

    ResponElimina