dilluns, 2 de juliol del 2012

Art Journal o amor a primera vista.

De mans de l'odile de Papersdecolor he sapigut de la Ruth Bernal i el seu curs sobre art journal i ja penso posar-m'hi, junt amb ma mare a fer la carpeta per tenir-ho tot llest per divendres, t'apuntes?

Gràcies mil Odile per avisar-me, que anava boja per fer art journal!!!!



Aquí teniu una part de la carpeta sugerida per la Ruth Bernal. Jo començo avui mateix!!

6 comentaris:

  1. Ho has fet mooooolt be!!!!!!! cap problema! per cert: el proper dilluns 30 de juliol faré un taller d'art journal mixed media a Scrap House!!!!!! es una pasada i total! passat pel meu blog :))))
    Ens veiem demà també a la primera classe!
    Petonets xo

    ResponElimina
  2. Hola bonica, no sé si podré anar al taller del 30 ja que estic convalescent d'una operació i no puc fer massa força als braços, però si veig que en dues setmanes estic millor, m'apunto ;) que serà xu.lo treballar amb tu! Una abraçada i gràcies per pasar-te per aquí.

    ResponElimina
  3. Pepita bonita, reina, apuntat al curs que fa online la Ruth Bernal, amb col.laboració amb una web rusa, que l'estem fent una amiga i jo i si vols vens a fer un dels dies a casa a treballar juntes, Un petonàs wapa!

    ResponElimina
  4. Hola Gemetes!
    M'ha fet molta ilusió trobar el teu comentari al meu blog. Com molt bé dius, som companyes en el projecte "Amazing Moments" i al treure el nas per aquí, he quedat fascinada amb les teves fotografies i els títols que els dones. M'encanten!! I el teu projecte, desborda originalitat i creativitat!! Moltes felicitats per tot plegat! Petons.

    ResponElimina
  5. Hola! Tenim una amiga en comú: Cristina de Cassà de la Selva.
    Tinc una petita sorpresa per a tu. La sabràs si em véns a veure:
    www.ambullsdescrap.blogspot.com

    ResponElimina